В Деня на детето започва основен ремонт на детската ясла в Троян

Детска ясла - Троян
В края на месец май, кметът Донка Михайлова подписа договора с фирмата изпълнител, избрана след проведените процедури съгласно изискванията на Закона за обществените поръчки, за обект „Основен ремонт детска ясла Троян“.

Инж. Христофор Христов, управител на фирма „Елит-МХ“ ЕООД гр. Ловеч, която спечели процедурата за избор на изпълнител, представи график за предстоящите дейности и обяви, че работата на обекта започва на 1 юни – Ден на детето. Дейностите, които фирмата ще изпълни са на обща стойност 263 973,60 с вкл. ДДС.

Както Община Троян вече информира, по проекта се предвижда изпълнение на цялостен вътрешен ремонт. Ще се подменят ВиК, ОвК и електро инсталациите. Ще се подменят настилки, облицовки, стенни покрития и дограми. Ще се ремонтират и обновят сервизните помещения. Предназначението на помещенията ще се запази. Община Троян ще участва с 63,50 % съфинансиране.

Ремонтните дейности ще продължат четири месеца. За времето на ремонта всички деца, които посещават яслата, временно ще бъдат отглеждани, възпитавани и обучавани в ДГ „Мир“. Кметът Донка Михайлова лично провери готовността на базата още на 18 май, като до приема на децата всички дейности следва да приключат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.