Занемарена улица в гр. Троян е предпоставка за ПТП , поради стеснена пътна лента, свлечена почва и обрасъл тротоар

Г-жо Михайлова, 

Притеснен и загрижен жител на гр. Троян се обърна към „Промени Троян“  със сигнал относно занемарената и неподдържана улица Опълченска в града, която поради липса на общинска поддръжка, пътното платно е стеснено от свляклата се земна маса, която е  обрасла с храсти, а на всичко отгоре липсва и тротоар… Всичко това води до предпоставка за ПТП, някой човек – пешеходец да бъде блъснат или дори прегазен, защото поради липсата на тротоар, пешеходците са принудени да се придвижват по стеснения пътен участък.

Г-жо Михайлова, понеже нашия съгражданин счита, че никой не Ви е обърнал внимание и сигнализирал. Ние от „Промени Троян“ Ви обръщаме внимание и Ви сигнализираме в качеството Ви на кмет на град Троян!


По-долу публикуваме получения от нас сигнал, заедно с приложения снимков материал, без редакторска намеса.
Здравейте,
Поздравления за хубавата инициатива.
Бих искала да ви обърна внимание на нещо, което дразни не само мен, а доста хора, тъй като съм разговаряла с тях, а и вие вярвам, ще се съгласите. Става въпрос за една доста занемарена улица, по която всички може би минават с автомобилите си, но никой не обръща внимание на кмета, а кметът може би не е запознат с проблема, за да предприеме дейности по решаването му.
Става въпрос за ул. Опълченска, на която от едната страна асфалтът е отнет в голяма степен от свлечена почва и обрасъл с къпини и бъзе. По този начин пътната лента е стеснена, а по нея се движат и пешеходци, тъй като и тротоарната част е заличена от растителност. Това прави движението по улицата опасно и създава предпоставки за ПТП. Шосето на тази улица е част от националната пътна мрежа, но мисля че безопасността на хората е важна и решаването на проблема е във възможностите на местната власт. Надявам се да обърнете внимание на кмета. Изпращам ви снимки.
Поздрави!


 

Материалът Занемарена улица в гр. Троян е предпоставка за ПТП , поради стеснена пътна лента, свлечена почва и обрасъл тротоар е публикуван за пръв път на Промени Троян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.