Нетрадиционен поглед към човешкото здраве поднесоха лекторите във фестивала „Здравей, здраве“

Нетрадиционен поглед към човешкото здраве поднесоха лекторите във фестивала „Здравей, здраве“
Трудните ситуации в живота ни са записани в нашето ДНК, те са информация от живота на майката и бащата, на предците. Основен е въпросът защо се случва това. Заради осъзнаването в настоящия момент може да бъде поправено. Тези мисли сподели д-р Пламенка Томова от център за лечение „Алфа“ в първата лекция от програмата на поредния фестивал „Здравей, здраве“, който благодарение на инж. Светослав Вълчев и негови съмишленици прави Троян част от веригата подобни фестивали. Те привличат хора от цялата страна,…

Как да се диша здравословно показа троянецът Живко Стоилов, който има йога център в Пловдив и за фестивала дойде специално от лагер на морето, който ръководи. И от него, и от останалите лектори в богатата програма на фестивала – Стойчо Иванов, Алексей Скворцов, д-р Магдалена Иванова, се чуха полезни съвети за здравословния начин на живот. Иван Лишков представи нови хранителни добавки, разработени у нас.

Сред гостите на фестивала голям успех пожъна керамикът Румен Георгиев, който демонстрираше на грънчарско колело в Информационно-културния център своето майсторство. Желаещите можеха да пробват под негово ръководство как се работи с глина.

В неделя на Капинчо имаше паневритмия с жива музика, образува се голям кръг от облечени в бяло последователи на Учителя. Фестивалът продължи на територията на ваканционно селище „Азарея“, където сред лекторите бе и Веселин Оряшков, троянец, автор на няколко книги за пълноценен живот.

Повече снимки от събитието, може да разгледате в нашата фотогалерия по-долу.

www.HemusNews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.