Отлично представяне и шампионски титли за колоездачен клуб „Хемус-1896“ на ДЛШ в Сливен

Колоездачен клуб
*Стефан Йовевски – двукратен шампион на България за 2020 година; Васил Киряков – шампион и вицешампион на България за деца до 12 г.; КК „Хемус-1896“ – вицешампиони на България за 2020 за момчета младша възраст. На провелия се наскоро Държавен личен шампионат (ДЛШ) по колоездене за момчета младша възраст, момчета старша възраст и момичета в Сливен на шосе, състезателите на троянския колоездачен клуб „Хемус-1896“ отново доминираха и доказаха, че се намират в отлична спортна форма.

При момчета старша възраст Стефан Йовевски за пореден път демонстрира класата си и завоюва шампионските титли в дисциплините „индивидуално по часовник” и „общ старт”.

При децата до 12 годишна възраст, след чудесно представяне Васил Киряков стана шампион на България в дисциплината „индивидуално по часовник” и се окичи със сребърен медал и вицешампионска титла в дисциплината „общ старт”.

При момичета старша възраст отлично се представи и Мартина Младенова заемайки престижното 4-то място в дисциплините „индивидуално по часовник” и „общ старт”.

В крайното отборно класиране при момчета младша възраст, отбора на „Хемус-1896“ е вицешампион на България за 2020 година в състав Васил Димитров, Християн Иванов, Станислав Цветанов, Васил Киряков и Пресиян Стоянов.

Състезателите благодарят на Община Троян и спонсорите: „Судал“ ЕООД, „Калинел“ ЕООД, „Униор България“ ООД и Веломагазин Троян, които допринасят в голяма степен за постигнатите успехи.

Още снимки може да разгледате във фотогалерията по-долу.

По информация и снимки на Колоездачен клуб „Хемус-1896“ Троян

 

www.HemusNews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.