БАКБ Предизвикателство – конкурсна програма за …

Център „Ринкър“ към Фондация BCause в партньорство с Българо-американска кредитна банка стартира БАКБ Предизвикателство – конкурсна програма за подкрепа на предприемачи в начален етап на развитие, с фокус върху „зелени“ и устойчиви инициативи.

Програмата предлага подкрепа на предприемачи в начален етап от развитието на бизнес идея с ефект върху опазване на околната среда. Избраните кандидати ще вземат участие в специално подготвени обучения по доказано ефективна методика. Ще получат обратна връзка по идеята си, ще подготвят или усъвършенстват жизнен бизнес модел и ще създадат първия си бизнес план. В Деня на Земята ще обявим финалистите, които ще спечелят голямата награда – финансиране от 20 000 лева за реализиране на бизнес плана си. Предвидени са и две поощрителни награди.

Участието в програмата е безплатно. Финансовата награда не е заем или кредит и не подлежи на връщане.

Ако имате бизнес идея със социален И екологичен ефект, която ще подобри средата за хората и общностите, то Програмата БАКБ Предизвикателство е за вас.


Документи за кандидатстване и повече информация ще намерите на https://www.rinkercenter.org/bg/bacb-predizvikatelstvo.html


За въпроси: Павел Панайотов – 02/987 15 74, 0886 760 730, [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.