Да пребъде „АТНЕС“

Вчера (6-ти март) в кабинетът на кмета Донка Михайлова се състоя среща между родители, треньори и състезатели от карате клуб Атнес. Тази среща бе предизвикана след възникнал конфликт между каратеките и наемодателят на тренировъчната зала – директорът на СУ”Климент Охридски “Троян”
Пред Донка Михайлова те споделиха своите неволи от 30 години.Чистота, отопление , повече време за тренировки, топкласацията за спортист на годината и др. Също така каратеките поставиха въпросът: Защо няма прозрачност и за спорта в Троян в сайта.? Болките , които трябваше да изплачат пред най-успешния кмет в Троян и областта бяха много. Но ние ще ги чуем и в събота на конференцията, която организира клуба.
Общината се ангажира да подобри условията за тренировки и да има раздел спорт в сайта на Общината. На 13 март 2018 ще има отново среща , за да се доуточнят подробности по решение на проблемите
За финал градоначалничката изрази желание да има повече комуникация между спортните клубове и общинска администрация
Утре очаквайте видеоматериалът от цялата среща между Донка Михайлова и инициативния комитет на АТНЕС
В ПОМОЩ НА ДЕЦАТА
Днес в Шошковата къща Троян Център за подкрепа за личностно развитие – Троян организира уъркшоп за детски учители. Той бе посветен на Европейския ден на логопедията.
Участваха учители от детски заведения и училища в града. Целта на това мероприятие бе да е намерят допирните точки между логопедичната работа, дейностите свързани с езиковото развитие в детската градина и превенцията на обучителни затруднения в училище.

Имаше направен специален базар за идеи с помощни материали.

Материалът Да пребъде „АТНЕС“ е публикуван за пръв път на Ловеч 24.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.