Деян Христов след едно вълнуващо пътуване

В началото на септември Деян Христов от 10.а клас се завърна от петдневно посещение в Москва – награда от ученически конкурс (ВИЖ). За читателите на сайта той събра впечатленията си в ПРЕЗЕНТАЦИЯ. Зададохме му и няколко въпроса:
С какво най-много те изненада това пътуване? 
Най-много ме изненада това, че макар територия на град Москва да е огромна, придвижването ставаше изключително бързо. Изненада ме и че навсякъде цареше чистота.

Кое от посетените места ще ни препоръчаш най-много и защо?
Разходката в Кремъл беше изключително хубава, имаше много места за разглеждане. Няма как да опиша красотата на изключителните и огромни сгради, просто човек трябва да ги види с очите си, затова бих препоръчал това място на всекиго, който планува да посети Москва. Също така много ме впечатли Музеят за Втората световна война и особено една прожекция, която разказва и показва как са се развивали събитията.  

Намери ли нови приятели?
Най-важното и хубаво нещо от пътуването ми в Москва беше, че успях да намеря нови приятели, които са много умни и забавни и неслучайно бяха спечелили първите места в техните категории. Заедно успяхме да направим още по-хубава нашата разходката из Москва.
ТУК можете да видите презентацията, с която Деян спечели първо място в ученическия конкурс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.