Доста ученици от нашето училище имаха възможност да покажат таланта си на сцена

ИД Електронни медии

На 10 юни в читалищния салон се състоя премиера на пиесата „Големите пари“. Режисьор на тази английска комедия е Стоян Георгиев.

Доста ученици от нашето училище имаха възможност да покажат таланта си на сцена. Те се справят толкова добре, че бяха „окупирали“ много от главните роли в пиесата.  Никол Илиева, Румен Илиев, Габриела Димовска, Павлина Минкова, Виктория Димитрова, Кристиян Николов, Светослав Цочев, Ивет Асенова, Ренета Дочева, Ивелина Туцева, Румен Славов успяха да очароват публиката и представиха училището ни.

Залата беше пълна и хората излизаха със сълзи на очите, но не от тъга, а от смях. Добрият текст и умелата игра грабнаха публиката. Не могат да не ни забавляват наивните идеи на Луиз и мъжа й Обри, инфантилността на Джийн, най-добрата приятелка на Луиз, недочуващата леля, която има мнение за всичко, лицемерните роднини, навъртащи се около наследството. Ако съжалявате, че сте пропуснали това представление, ще ви успокоя, че на 26 юни пиесата ще се играе отново, но за последно за това лято.

Цветелина Димовска, 7.б клас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.