Информация за състоянието на общинската пътна …

И Н Ф О Р М А Ц И Я

За състоянието на общинската пътна мрежа, уличната мрежа в града и населените места и електроснабдяването към 29.12.2016 г.


Обстановката на територията на община Троян е сложна. Снежната покривка на места (с. Терзийско, с. Чифлик, с. Голяма Желязна) е около 50 см., а на Беклемето достигна 60 см.

Общинската пътна мрежа на територията на общината е проходима при зимни условия. Фирмата, отговаряща за снегопочистването на общинската пътна мрежа  „ПЪТПРИБОР” ООД гр. София работи на терен със шест автомобила. Снегопочистването на пътищата започна от вчера (28.12.2016 г.)  по обяд започна, като почистването и опесъчаването през отделните участъци става периодично през три – четири часа, а при необходимост и по-често.

В гр. Троян и на територията на населените места в общината се извършва снегопочистване от фирмите, сключили договори за поддържане на уличната мрежа.   Извършват се действия по снегопочистване от 14 бр. автомобили, а в града техниката по снегопочистване е 7 броя.

В населените места с. Калейца, с. Добродан, с. Белиш и с. Врабево е бе прекъснато електроснабдяването на 28.12.2016 г. в периода от 21,30 ч. до 23,30 ч. В гр. Троян, за времето то 06,50 ч. до 08,35 ч. на 29.12.2016 г., е прекъснато електроснабдяването в ЖК „ Буковец“ и ЖК „Черногор“, поради скъсан далекопровод при МБАЛ – Троян. Към момента електроподаването е възстановено и няма населени места без ток.

Има затруднения с почистването на някой странични улици. В момента се прави оглед на всички улици в града и се съставя график за почистването им. Затруднения при почистването на страничните улици създават паркирани автомобили, които ограничават възможността за работа на снегорините в по-тесните улици.

 

Община Троян

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.