Извънредно! Министър Младен Маринов с нови горещи разкрития за ареста на скандалните бизнесмени Баневи!

За годините, в които съм работил в МВР, съм показал, че може да ми се има доверие. Имаше кризисен период в министерството, получи се кадрови шок, тъй като колеги искаха да запазят пенсиите. Условията и заплатите в МВР се повишават. Това заяви пред БНТ министър Младен Маринов.

Полицията и Институтът по криминалистика показаха, че работят добре по случая с убитата Виктория Маринова. Благодарим и на Германия за бързата реакция по екстрадирането на Северин. В момента продължава издирването на семейство Арабаджиеви и от Интерпол, а от колегите във Франция зависи кога ще бъдат върнати Баневи в България“, обясни министърът по повод последните акции срещу олигарсите.

„Опитваме се да намалим изтичането на информация в службите. Виждате, че започваме да правим все повече арести. Ще прилагаме закона с цялата му сила, дори когато се касае за нарушаване на тишината. Прокуратурата незабавно действа по случаите, в които има нападнати полицаи. Обвиняемите дори признават вината си и искат по-бърза присъда. Трябва да обединим усилията си с институциите, за да спрем беззаконието в градове и села с преобладаващо население от малцинствата“, каза още Маринов. По думите му, проблемът с мигрантите е в цяла Европа, но допълни, че има тенденция на намаляването на бежанците у нас.

„Като ръководител на МВР, не мога да кажа, че съм доволен от бюджета, но тези 10%, които са повече в бюджета, са добре за полицията. Подкрепям колегите, които са обвинени от Турция. Ще съберем средства за тяхната защита“, коментира Маринов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.