Кметът Донка Михайлова награди отличени спортисти …

Кметът Донка Михайлова награди отличени спортисти от КК „Атнес“


На заседанието на Общински съвет-Троян, провело се на 26.10.2017 г., кметът г-жа Михайлова и Председателят на ОбС наградиха отличени спортисти, призьори от Световно първенство по годжу-рю карате, провело се в Букурещ, Румъния тази година.

На основание „Правилника за награждаване на изявени спортисти и техните треньори от община Троян“ и за постигнати резултати, наградени бяха: Пламен Мошеков, завършил СУ „Св. Климент Охридски” и НСА „Васил Левски”, профил „карате”. Носител на първи дан /черен пояс/ по карате, треньор и съдия по карате, инструктор по самозащита. Тренира в СКК „Атнес” от 2000 г., многократен призьор от национални и международни състезания, национален състезател – включен в проектосъстава за Олимпийските игри в Токио 2020. Рени Димитрова, ученик в СУ „Св. Климент Охридски”. Носител на първо кю /кафяв пояс/ по карате, помощник- инструктор в клуба. Тренира СКК „Атнес” от 2010 година, многократен призьор от национални и международни състезания, от 2013 г. включена в национален отбор. Десислава Станева, ученик в СУ „Васил Левски”. Носител на първо кю /кафяв пояс/ по карате, помощник-инструктор в клуба. Тренира в СКК „Атнес” от 2006 г., многократен призьор от национални и международни състезания, от 2013 г. включена в национален отбор.Стефан Пачков, ученик в СУ „Васил Левски”. Носител на първо кю /кафяв пояс/ по карате, помощник-инструктор в клуба. Тренира в СКК „Атнес” от 2009 г., многократен призьор от национални и международни състезания, от 2013 г. включен в национален отбор.

Награди получиха и техните треньори, благодарение на които спортистите постигат толкова високи резултати – Павлин Дишев, Владислав Шишков, Румен Атев и Симеон Дерменджиев.

Г-жа Михайлова изрази особената радост от силната спортна 2017 година. „Троян има най-силната си година в своята дълга спортна история – 3 световни титли, 1 европейска, 132 индивидуални носителя на златни медали от държавни първенства и 28 колективни“, каза тя. Кметът пожела нови успехи на спортистите и техните треньори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.