Музика, добро настроение и първите юлски лъчи в сърцето на Балкана

Музика, добро настроение и първите юлски лъчи в сърцето на Балкана

За първа година, Община Троян организира посрещане на юлския изгрев, познат като „Джулай морнинг“. С много музика, настроение и добро време премина първото издание на „Джулай морнинг“ в Троянския Балкан.

На 30 юни кметът на Общината г-жа Михайлова приветства всички, които избраха Троянския балкан, за да посрещнат първите юлски лъчи. За доброто настроение на троянци и гостите на общината се погрижиха специалните гости Фънки и групата му „Черно Фередже“ и Звезди и „Анаглин“, които изпълниха в продължение на повече от два часа едни от най-популярните си парчета, пред събралите се в подножието на голямата ски писта на Беклемето. За настроението на всички се погрижиха и добре познатите ни групи NOVO5, WETRock, Engineer of death и Defacement. Няколко стотин души бяха избрали да посрещнат „Джулай морнинг“ именно в Балкана, а организаторите бяха подсигурили места за разполагане на палатки, парко-места и шатри за заведенията за хранене.

В утрото на 1 юли, в подножието на голямата ски писта и при паметника „Арка на свободата“, троянци и гости на общината посрещнаха лъчите на първото юлско слънце, като пред погледа им се разкри великолепието на Троянския Балкан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.