Награди на РУО

На 22 май, в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, РУО – Ловеч награди един учител и четирима ученици от СУ „Св. Климент Охридски“, постигнали високи успехи през учебната година.

Снежка Амзова – старши учител по история и цивилизации, получи признание за последователната си работа и за подготовката на Васил Василев за олимпиадата по история и цивилизации.

Васил Василев от ХII клас се класира за националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации, участва в симулацията „Модел Република България“ в ролята на народен представител и президент, участва в събитието „Съвет на ЕС“ в ролята на министър-председател на Естония.

Мария Ковачева от Х клас също имаше многобройни изяви през годината: участва в областни кръгове на олимпиадите по български език и литература и по английски език, спечели място в инициативата на Британското посолство „Посланик за един ден“, представи училището на национално дебатьорско състезание в гр. София.

Стилян Стойков от IХ клас и Калоян Кирилов от V клас участваха в националното състезание „Природата – наш дом“ в гр. София, където Калоян Кирилов се класира отборно на V място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.