НЕКА РАДКО ПЕТКОВ И “ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА” ДА ПОБЕДЯТ

Точно в 17 ч. на 3 март, навръх 17-тия рожден ден на БГ Радио стартира първият етап от гласуването за най-дългоочакваното събитие на родната музикална сцена – церемонията по връчването на Годишните Музикални Награди на БГ Радио, която тази година ще се проведе за 16-ти път.

Това е етапът, в който слушателите избират по пет любимци, които според тях трябва да получат номинации в следните девет категории: БГ Дебют, БГ Песен, БГ Текст, БГ Изпълнител, БГ Изпълнителка, БГ Група, БГ Дует/Трио, БГ Албум и БГ Видеоклип за изминалата 2017-та година.

В специалната секция на БГ Радио имате възможността да гласуват за всичките девет категории и да изберат по общо пет фаворита от всяка една. За поредна година тежката задача е изцяло в ръцете на публиката, чиито гласове ще определят кои изпълнители ще бъдат номинирани и ще се състезават в тазгодишната церемония.
За първи път участва и и миналогодишният победител в “Гласът на България” Радко Петков с “Ябълката на раздора”

Гласувайте за Годишните Музикални Награди на БГ Радио, защото победителите избирате вие!

И така..отваря се списък с песни .Има празни квадратчета пред всяка песен. Също и да я чуете. Песните са подредени по азбучен ред-на латиница и кирилица

Нека РАДКО И “ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА” ДА ПОБЕДЯТ

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК

Материалът НЕКА РАДКО ПЕТКОВ И “ЯБЪЛКАТА НА РАЗДОРА” ДА ПОБЕДЯТ е публикуван за пръв път на Ловеч 24.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.