Ново ръководство на Общински комитет Троян

 

На третата Отчетно-изборна конференция на ВМРО – БНД Троян провела се на 26 март 2016 год. бе номинирано и избрано ново общинско ръководство на Организацията.

Преди това бе изслушан докладът на г-н Сираков за изминалият 3-годишен мандат. Той направи анализ на организационното състояние на структурите в община Троян и изпълнението на десетте приоритета представени в мандат 2011-2015 и представи петте нови приоритета за мандат 2015-2019. Бе направен и анализ на кампанията Местни ибори 2015 .

Отчет за финансовото състояние на Организацията прочете инж.Тихомир Лилов.

По точката за избор на Общински комитет на ВМРО-БНД Троян бяха номинирани и избрани

Председател – Даниел Сираков

Зам,председател инж.Боян Владовски

Секретар инж.Тихомир Лилов

Касиер Калина Калинска

За членове на Общинския комитвт бяха избрани Иван Спахийски, Румен Дудевски, Стойко Бойнов, Александър Цочев и Христо Баръмов. Новоизбраният общински председател Даниел Сираков призова членовете и симпатизантите на ВМРО-БНД да продължат да работят упорито, за да се постигнат добри резултати на местните избори след четири години. И да има повече общински съветници в троянският парламент.

Гости на събитието бяха общинският съветник Веселин Илиев и членове на БЗНС, начело с председателят на троянската дружинка г-н Витлием Илиев. В поздравлението си към делегатите г-н Илиев каза, че добрите отношения с ВМРО са прецедент в историята на двете дълголетни Организации. Пожела ползотворна работа и все така да си отстояват принципите си. Също така подчерта , че само единството е най- доброто оръжие за постигане на целите

На Отчетно-изборната конференция присъстваха и адв.Детелина Сотирова – Зам.председател на Областния комитет и председател на ВМРО-БНД Ловеч и Поля Христова касиер на Областния комитет ВМРО – БНД.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.