Община Троян и Националното изложение в с. …

Община Троян и Националното изложение в с. Орешак събират на едно място троянските производители в рамките на търговско изложение „Произведено в Троян“

 

Община Троян и Националното изложение на художествените занаяти и изкуствата – Орешак организират за първи път търговско изложение „Произведено в Троян“.

Изложението, което ще се проведе от 12 до 15 август 2016 г. в Националното изложение в с. Орешак, в рамките на Традиционния панаир на занаятите „Орешак 2016“, ще събере на едно място производители от общината. Събитието е адресирано към многобройните  гости  на Традиционния панаир на занаятите, които в продължение на четири дни ще могат да съчетаят посещението на Троянския манастир, по повод храмовия празник, с възможността да си закупят практични стоки и предмети за бита от местните производители.

Амбицията на организаторите е представяне на цялото многообразие на троянската икономика на едно място, един ефективен модел на събитие, съчетаващо в себе си духа на местните традиции с многообразието на местните производители.

В активния туристически сезон и в дните на традиционния панаир, жителите и гостите на троянския регион ще имат възможност да се докоснат до продукцията, произведена в Троян.

 

 

СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
„Връзки с обществеността“

3 thoughts on “Община Троян и Националното изложение в с. …”

 1. Община Троян и поредния комунистически кмет за сетен път доказаха, че могат единствено да се прилепят към някое традиционно събитие на територията на общината за да си правят ПиАр, прикривайки своята управленска безпомощност.
  Още от времето на комуниста Енкин, а след това и при комуниста милиционер Акимов, да не говорим за комунистката Михайлова – Троян и троянските занаяти трябваше отдавна да са стъпили на европейския пазар, който ТРЯБВАШЕ да им бъде подсигурен от самата община и изброените кметове-комуняги. Само че тези кметове и състави на ОбС нито могат, нито знаят как да го направят. На тях им дай само да ходят на екскурзийки в „побратимените“ европейски градове, където да водят и послушковците си и троянските далавераджии и тарикати, които от години се въргалят в краката на властта.
  Поне три или четири магазина или щандове със стоки на троянските занаятчии трябваше да има открити до сега в Париж, Елванген и още няколко европейски градове, след което да се върви към търговски вериги в тези държави.
  Нещо повече – горното няколко пъти го поставях като въпрос в ОбС и винаги бе отхвърляно, а Михайлова освен, че се правеше на разсеяна, един ден най-нагло заяви, че….. ВНИМАНИЕ – „нямало интерес към тези стоки на троянските занаятчии“.
  Нито ОбС нито тези комунистически кметове са наясно, че тяхната работа е да ПОДСИГУРЯВАТ ПАЗАРИ за троянските производители, а не да се прилепят към тях за да си правят евтин ПиАр. Но, от червени кметове-селяндури друго не може да се очаква.
  *
  Тук в Аделаида има един огромен магазин /колкото магазин на Метро/, където един грък е организирал продажбата на стоки от държавите на Балканския полуостров. Занаятчийски стоки, промишлени стоки и храни.
  Както сте се досетили – само от България НЯМА никакви стоки. Никакъв проблем не ми представлява да се свържа с този бизнесмен и да му препоръчам изключителните и прекрасни произведения на троянските занаятчии, които са класи над подобни стоки от Сърбия, Македония, Румъния, Турция, Хърватска и от къде ли не, които той продава в магазина си. Само че както аз, така и хилядите прогонени от Троян по целия свят сме излишни и „мъртви“ за този град и община, превзет от всякакви простаци и комунистическа измет.
  Важното е да има повече „пара за свирката“, а ПиАр-ката г-ца Цукева да надува латерната за благото на поредния „най-успешен“ кмет на обезлюдяващия се и пропадащ Троян.

 2. Извинявайте, понеже току що прочетох, че „коментара ми очаква одобрение“ – моля, не го публикувайте.
  В момента живея в свободна и демократична държава, където никога не е имало комунизъм и където подобни изцепки като това „мнението ви очаква одобрение“ е безпрецедентна НАГЛОСТ и ОБИДА към всяка свободна личност.
  Това е пълно безобразие да си слагам собственото име и реален и-мейл, след което да чакам някой да ме ЦЕНЗОРИРА /“одобрява“/.
  След безпрецедентната ЦЕНЗУРА и наглото и безпардонно триене на коментарите ми от Певецът на троянския посткомунизъм др. Генадий М. в сайтчето му „Троян 21“, тук се натъквам на поредната троянска медийна тоталитарна идиотщина!!!
  Жалка троянска комунистическа действителност!
  п.п. Разбира се – изтрийте и този коментар. То и без друго май никой не коментира тук. Останете си сами със себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.