Обстановката в община Троян към 09:00 ч. на 11.01.2017 г.

Обстановката в община Троян към 09:00 ч. на 11.01.2017 г.


Пътищата в община Троян са проходими при зимни условия. Поради ниските температури (към 08:00 ч. термометрите показваха – 16 C) и спрелия снеговалеж, на места се образува заледяване. Снегопочистващите екипи работиха през цялата нощ. Затруднения при почистването създават неправилно паркирали автомобили.

Рано сутринта кметът Донка Михайлова посети основните училища на територията на общината, срещна се с директорите и направи проверка за температурата в класните стаи. В различните училища температурите са между 15 и 18 C. В част от училищата продължителността на учебните часове ще бъде намалена. Всички учебни заведения са заредени с гориво. В СУ „Васил Левски“, гр. Троян и ОУ „Иван Хаджийски“, гр. Троян отоплението при учениците от начален етап е допълнено с електрически уреди. Всички пътуващи ученици пристигнаха в училищата на време и без проблеми.

Община Троян призовава гражданите да бъдат внимателни към участниците в движението. При проблемни ситуации, може да се свържете с дежурния служител в Община Троян и да подадете сигнал на телефон 0670/68050.

 

СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
„Връзки с обществеността“

One thought on “Обстановката в община Троян към 09:00 ч. на 11.01.2017 г.”

  1. Абсолютни глупости! Температурата във училище „Васил Левски“ е много ниска, децата стоят с якета и шапки. И това е от както започна зимата. Или родителите не знаят какво се случва, как мръзнат децата или са страшно търпеливи.А за пътната обстановка, не знам върху какво са работили снегопочистващите екипи ,но е факт , че не са почистили дори главните улици. Неприятните и проблемни ситуации са неизбежни , когато пешеходците са принуденени да се движат по пътя , поради неизчистени тротоари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.