Пътна обстановка в община Троян към 15:00 ч. на 06.01.2016 г.

Пътна обстановка в община Троян към 15:00 ч. на 06.01.2016 г.


След заседание на оперативното ръководство на кризисния щаб и докладите от направените обходи , стана ясно, че основните пътни артерии в общината остават проходими при зимни условия. Кметът г-жа Донка Михайлова е в непрестанна връзка с отговорните институции и на обходи с екипите.

Снеговалежът, продължаващ вече повече от 20 часа, създава известни затруднения. От 13:30 ч. електрозахранването в с. Врабево вече е възстановено, отстранен е и проблемът в с. Белиш. Няма подадени сигнали за проблеми по населените места на общината. В някои махали от общината има улици, които все още са със снежни натрупвания. Те ще бъдат обработвани след осигуряване на нормална проходимост по основните точки от града и селата.

На основание чл. 105, ал. 3 от Закона за предучилищно и училищно образование, кметът г-жа Михайлова обяви, след съгласуване с Регионално управление на образованието, гр. Ловеч, 09.01.2017 г. (понеделник) за неучебен ден за училищата в община Троян. Решението бе продиктувано от влошените метеорологични условия и с цел избягване на рискове за здравето на учениците.

С оглед на понижаващите се температури и превенция от замръзване на улиците и пътищата, снегопочистващите машини ще започват обработването на улиците, ключовите кръстовища и мостове с химикали след 20:00 ч.

 

СТАНИСЛАВА ЦУКЕВА
„Връзки с обществеността“

One thought on “Пътна обстановка в община Троян към 15:00 ч. на 06.01.2016 г.”

  1. Не знам как е в другите села , но в Голяма Желязна улицата на която живея е забравена и от Бога и от хората ! А тук живеят предимно възрастни хора !….. няма такава държава !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.