Три златни медала от БУЛПЕК 2015

Три златни медала от БУЛПЕК 2015 за хлябовете „Виа Траяна”, „Вкусно изкушение” и „Хармония” * И още – награди в потребителския конкурс-дегустация и за най-добра опаковка.

Олимпийският шампион Йордан Йовчев бе гост на щанда на троянския Хлебозавод

ЛИДЕРЪТ в производството на хляб и хлебни изделия в района – троянският Хлебозавод (), се представи силно на 22-то международно специализирано изложение на хляб, хлебни, сладкарски, шоколадови и захарни изделия БУЛПЕК 2015, което се проведе в Интер Експо Център – София, 11-14 ноември. В изложението взеха участие повечето водещи фирми в бранша у нас като „Симид“, „Мио“, „Лагард България“, „Добруджански хляб“, „Тимс“, „Елена“ и др.

Щандът на троянския Хлебозавод, БУЛПЕК 2015

ТРОЯНСКИЯТ Хлебозавод, който е традиционен участник на БУЛПЕК, защити професионализма си по безспорен начин, а три от новите му продукти – хлябовете „Виа Траяна”, „Вкусно изкушение” и „Хармония”, бяха удостоени със златни медали и диплом за качествен и оригинален пазарен продукт. Троянският производител спечели още едно престижно отличие – в потребителския конкурс-дегустация специалната награда на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите (НБСХС), представляван от своята председателката Мариана Кукушева, бе присъдена на троянските традиционни видове хляб и сладкарските изделия постни меденки.

Троянските награди

И ТОВА не бе всичко. В националния конкурс на списание „Хранително-вкусова промишленост“ за най-добра опаковка Prize Pack ни бяха присъдени диплом и плакет за серия опаковки за хляб и хлебни изделия. Че тази награда бе заслужена се доказваше и от изгледа на нашият щанд на БУЛПЕК 2015 – той приличаше на приказка от старо време, пресъздаваща бита и традициите на троянеца; а впечатляващата визия нямаше да се случи без съдействието и експертната помощ на директорката на Троянския музей Елеонора Авджиева. На щанда ни гостуваха лицата на националната кампания „Храната – път към здравето“ – олимпийският шампион Йордан Йовчев и актьорите Луиза Григорова и Ненчо Балабанов. И получихме още една награда плакет и грамота – за това, че съхраняваме традициите с огъня от миналото, но успяваме да нарисуваме бъдещето.

На вкусна раздумка с актрисата Луиза Григорова

ТЕЗИ прекрасни постижения на тазгодишното специализирано изложение са плод на усилията и труда на 140 души, които с всеотдайност и любов произвеждат хляба насъщен на всяка трапеза. Тук е мястото да благодаря на всички работещи в голямото семейство на „Хлебопроизводство и сладкарство“ ЕООД, както и на нашите приятели Елеонора Авджиева и нейния екип от МНХЗПИ и на Ценка Джамбазова, която ни предостави вещи от личния си архив за оформлението на щанда”, сподели изпълнителният директор на предприятието Стаменка Дамянова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.