Започна кампанията за 150-та годишнина на Троян

Започна кампанията за 150-та годишнина на Троян]


150 вдъхновяващи причини ще приканват туристи да посетят Троян през 2018 година. Не се чудете ако в следващите седмици, докато се разхождате в центъра на Троян видите голяма черна дъска, на която може да прочетете или напишете с тебешир нещо като „Да се насладиш на вкусни гозби в уютната атмосфера на троянските механи“, „Да…се влюбиш“, „Да чуеш рева на старопланинска мечка в Природо-научен музей в с. Черни Осъм“, „Да си купиш нещо за спомен от улица на занаятите по време на Български фестивал на сливата“ и други. Това е част от кампанията за 150-та годишнина от обявяването на Троян за град. Търсим мнението на жителите и гостите на града за техните причини да идват в Троян. Запишете своите емоционални послания смело, с любов към Троян.

В началото на месеца в социалната мрежа Facebook бяха качени предложения за изданието, което предстои Община Троян да реализира. То ще включва „150 причини да посетиш Троян“, изпъстрено със снимки и информация. Може да коментирате и споделяте мнението си по посочените причини, както и да напишете своите предложения.

Предстои една сантиментална за троянци година, която ще припомня защо да посетим за пръв път или да се завърнем в един 150 годишен град, с богата история, бит и култура.

 

 

СТАНИСЛАВА ВАЧЕВА
„Връзки с обществеността“

{gallery}2017/150godini{/gallery}

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.