Заповед № 1042 / 09.08.2017 г.

 

ЗАПОВЕД

№1042 / 09.08.2017 г.

На основание чл. 44, ал. 2 от ЗМСМА, с цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане настъпването на ПТП, спазване разпоредбите на ЗДвП и постигане оптимална организация на движението във връзка с честването на предстоящият храмов празник на Троянския манастир „Успение Богородично“

 

НАРЕЖДАМ

 

  1. За времето от 06.00 часа на 12.08.2017 година до 06.00 часа на 16.08.2017 година ЗАБРАНЯВАМ движението на ППС по ул. „Стара планина“ в с. Орешак, в участъка от „Старият съвет“ до „Троянски манастир“.
  2. Движението на ППС за с. Черни Осъм и вилна зона с. Орешак да се осъществява по обходен маршрут, обозначен с указателни табели.
  3. Посетителите на „Троянския манастир“, придвижващи се с ППС да бъдат насочвани към обособените паркинги. Да не се допуска паркирането на превозни средства по тротоарите, банкети и свободни площи около „Троянския манастир“ и по обходния маршрут за движение.
  4. Зареждането на обособените търговски обекти да се осъществява през периода от 24.00 часа до 08.00 часа.

Контрол по изпълнението на Заповедта възлагам на Началника на РУ „Полиция“ – Троян.

Настоящата заповед да се публикува на интернет страницата на Община Троя и на интернет страницата ма вестник „Троян 21“.

Заповедта да се доведе до знанието на заинтересованите лица – управители на търговски обекти и заведения за хранене, чрез Кмета на с. Орешак и Управителя на НИХЗИ – Орешак.

 

ДОНКА МИХАЙЛОВА /п/
Кмет на Община Троян


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.